Bedrijfsemballage bijhouden met één app

Of je nu een chauffeur bent of een laad- losmedewerker, met de TellApe app heb je controle over al je emballagestromen. De app is ontwikkeld samen met de gebruiker, dit heeft geresulteerd in een snelle eenvoudige app die door iedereen te gebruiken is.

Elk moment dat er emballage ontvangen of meegegeven wordt registreert je eenvoudig met een aantal klikken in de app. Na het ontvangen of meegeven van een akkoord en een handtekening wordt deze informatie real-time in het web portaal getoond. Heeft je telefoon geen internet verbinding? Er wordt een wachtrij opgebouwd met transacties en automatische mails, zodra de telefoon weer verbinding heeft worden alle transacties en emballage mails verstuurd.

Bekijk de verschillende bedrijfsemballage saldi in het online portal en weet direct hoe de situatie ervoor staat. In het web portal kun je in één oogopslag kun je zien waar je voorraad, inkomende en uitgaande emballage staat. Eenvoudig inzicht in jouw karren, pallets, broodkratten, viskisten vleesbakken of eierrekken. TellApe creëert veel bewustwording, zowel bij de TellApe gebruiker als bij de klant van de TellApe gebruiker. Lees meer over bewustwording in de case van Vermeulen & Den Otter. Zij zijn minder broodkratten kwijt en hebben meer emballage inzicht!

Terug naar home
Emballage altijd zichtbaar

Het web portaal geeft jou de inzicht die je wil hebben!

Er is heldere data en dit kan direct en eenvoudig gedeeld worden met de klant. Het aangeven van saldo verantwoordelijke wordt direct de juiste emballage boeking gemaakt. Klopt er informatie niet of wordt er emballage afgerekend? Je kunt administratieve boekingen maken binnen de portal om het emballage saldo kloppend te houden!

Het werken in het portal is overzichtelijk en heeft vele functies waardoor je emballage administratie makkelijker wordt. De totale emballage administratie hangt samen met de applicatie en het online portal. Je kunt afscheid nemen van het ouderwetse en soms ook onoverzichtelijke Excel bestand. De app en het portal maken automatisch jouw overzichten!

Met de knop exporteren kun je makkelijk emballage transacties en alle saldo’s met je klanten uitdraaien. Wil je deze overzichten delen met je klant? Je kunt zelf een aantal filters instellen waardoor je de juiste informatie krijgt. Zo krijgt ook de klant inzicht in de emballage saldo’s die jullie hebben, er ontstaat vanzelf bewustwording bij de klant. Bewustwording helpt bedrijven om beter op hun emballage te letten. Kortom, jouw werk met emballage administratie wordt vereenvoudigd!

Ervaar de functionaliteit zelf en probeer een gratis pilot van 30 dagen!

Vraag een pilot aan