Bedrijfsemballage bijhouden met één app

Bekijk de verschillende bedrijfsemballage saldi in het online portaal en weet direct hoe de situatie er voor staat. Door middel van jouw eigen parameters kleuren de saldi oranje, rood of groen. Het online portaal van TellApe weergeeft niet alleen de door de chauffeur ingevulde emballage transacties, het laat ook de locaties en saldi zien. Het online portaal verrekent direct en de saldi zijn dus non stop up to date. Wil je dus precies weten waar jouw karren, pallets, broodkratten, viskisten, vleesbakken of eierrekken staan? Dat zie je met TellApe in één oogopslag.

Het online portaal van TellApe is compleet in te richten en af te stellen zoals je dat zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld invoeren wat je verwachtingen zijn van de voorraad in het eigen warehouse en de saldi bij klanten. Heb jij bepaalde periodes meer bedrijfsemballage nodig in het eigen warehouse, zoals bijvoorbeeld rondom moederdag, hemelvaart of kerst, dan stel je je parameters daarop af. Geef de aantallen door die je nodig hebt en de huidige staat wordt hier direct mee vergeleken. Als het totaal niet klopt, kleuren de saldi rood. Als de situatie niet helemaal klopt, kleuren de saldi oranje. Is de situatie precies zoals gewenst, dan kleuren de saldi groen. Kortom, je hoeft alleen maar naar de kleuren te kijken om te weten wat de situatie is!

Terug naar home
Emballage altijd zichtbaar

Saldi direct verrekenen

Het feit dat het TellApe portaal de saldi bijhoudt kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo is er heldere data en kan er gemakkelijk met de klant gecommuniceerd worden over de saldi. Het laad/los-adres is altijd verplicht om te tekenen na de emballage transactie, dus de saldi zijn in overeenstemming met de klant. Het online portaal is dus het uitgangspunt voor een conversatie over emballage met de klant én de manier om confrontaties te voorkomen. In het TellApe portaal is het gemakkelijk om locaties toe te voegen en te onderhouden. In het portaal zijn verschillende zoekfuncties ingebouwd en je hoeft dus niet lang te zoeken voordat je de juiste informatie hebt. Naar wat wij terug hebben gehoord uit onze testfase, lijkt het perfect en gemakkelijk te werken!

Het TellApe portaal is een portaal dat alle functies bevat om een perfect overzicht te creëren. Door middel van de verschillende kleurcodes is direct te zien waar dingen mis gaan, waar emballage kwijtraakt of de communicatie met de klant niet goed is. Als je weet waar de emballage transactie niet goed gaan, weet je ook direct waar je kosten zitten en waar je achteraan moet. Kortom, TellApe laat de pijn zien zodat je snel kan handelen!

Vraag een pilot aan