Emballage altijd en overal inzichtelijk

Het online portaal van TellApe geeft in één opslag weer hoe het ervoor staat met de voorraad, uitstaande en inkomende emballage! Direct realtime inzicht in je emballage vloot. Of het nu om viskisten, vleesbakken, broodkratten, pallets of bloementrolleys gaat. TellApe kan alles voor je bijhouden. Alle data wordt gegenereerd door de chauffeurs, dus door de medewerkers die daadwerkelijk de transactie uitvoeren. Het kan dus bijna niet anders dan dat deze informatie correct is! Alle transacties worden direct doorgestuurd en opgeslagen. Met het online portaal van TellApe kun je deze vervolgens bijhouden, schikken en eventueel aanpassen. Het online portaal is ontzettend makkelijk in gebruik en geeft duidelijk weer hoe het er met jouw emballage voorstaat.

De unieke samenwerking tussen chauffeur en administratie, app en portaal zorgt ervoor dat er een duidelijke en overzichtelijke online emballage administratie ontstaat. Het is makkelijk overstappen van je huidige emballage administratie systeem naar TellApe en kan zelfs volledig draaien naast je huidige fust/trolley/collies of emballage administratie. Uiteraard is het ook mogelijk om TellApe te koppelen aan meer uitgebreide emballage pakketten.

Terug naar home
Emballage altijd zichtbaar
emballage administratie portal

Realtime administratie en overzicht

Het online portaal past zich real time aan en geeft daardoor een heel helder beeld van de situatie op elk moment. Chauffeurs hoeven niet langer hun emballage door te bellen of hun bonnetjes in te leveren. Ook hoeven de administratie medewerkers niet meer te wachten op informatie over emballage registratie van internationale ritten.

Met het portaal zijn de transacties inzichtelijk, maar ook worden de saldi bijgehouden van de verschillende locaties. Daarnaast beheer je in het portaal de locaties en de emballage-items die zichtbaar zijn in de app. TellApe is uitgerust met een x aantal emballage-items die als default worden weergegeven. Wil jij deze echter hernoemen dan kan je de naam veranderen in zowel het portaal, als de app. In het portaal kun je chauffeurs toevoegen, wijzigen of resetten.

Met TellApe sta je in een directe verbinding met de chauffeur en zijn er niet langer onduidelijkheden over emballage. De chauffeur kan zijn werk rustig doen, net als jij. Het overzicht en realtime inzicht van TellApe brengt eenieder rust, tijd en efficiëntie!

Vraag een pilot aan