Emballage snel en simpel invoeren

Jouw chauffeurs voeren door middel van een app direct na het laden en lossen in welke emballage transacties hebben plaatsgevonden. De emballage app is ontwikkeld om emballage snel en simpel in te voeren. Getest voor en door chauffeurs!

Tijdens de gehele onderzoeks- en ontwikkelingsfase heeft er maar één ding centraal gestaan, TellApe moet gebruiksvriendelijk zijn. Iedereen moet de app kunnen gebruiken, hoog-technisch aangelegd óf juist het tegenovergestelde. Wij hebben verschillende versies laten uit proberen door chauffeurs, wat werkt wél, wat werkt niet? Ook hebben we verschillende methodes geprobeerd om emballage te tellen, te weergeven en te benoemen.
Al toen er alleen een idee was voor de applicatie was het al duidelijk, de app gaat niets meer doen dan emballage transacties registreren. De chauffeur moet geen compleet vragenpad moeten invullen en alles wat het hem enigszins moeilijk kan maken, moet geschrapt worden. We willen immers dat de chauffeur de app met plezier gebruikt. Met plezier gebruiken staat in ons woordenboek namelijk gelijk aan secuur werken; want wie graag iets doet, doet dat ook goed! Secuur werken is key in het proces om de app en het online portaal van TellApe tot zijn recht te laten komen. De ingevulde data is namelijk de basis van alles!

Terug naar home
Android Telefoon met TellApe app

Uitvoerig getest voor en door chauffeurs!

De chauffeurs die onze testgroep zaten hebben ons ontzettend geholpen door constant terug te koppelen wat zij van de app vonden én hoe het gebruiksgemak ervoor stond. De emballage app is dus echt getest door en voor chauffeurs. Met hun hulp is het een overzichtelijke, mooie en frisse app geworden. Zonder vragen wordt de chauffeur door de workflow geleid en vult hij precies de juiste dingen in op de daarvoor bestemde plekken. Het grootste pluspunt wat de chauffeurs aan ons terugkoppelden; door middel van TellApe voelt de chauffeur zich verantwoordelijk voor de emballage die hij vervoert. De chauffeur voelt zich zeker omdat hij altijd documenteert wat hij doet, hij draagt zorg voor de emballage in de auto. De directe communicatie met kantoor zorgt ook voor dat daar geen frustraties of misverstanden kunnen ontstaan. Kortom, de chauffeur voelt zich vrij om zijn werk te doen, waar hij trots op is.

Met TellApe is de chauffeur is weer gewoon chauffeur, in plaats van administratief medewerker op een auto.

Vraag een pilot aan